onsdag den 10. juni 2009

Stemningsrapport fra Puerto Viejo

Man vaenner sig til loese hunde og heste i gadebilledet, der vandrer rundt og lever deres eget frie liv. I dag paa stranden synes en lokal hund at ville slaa foelge med to blege danskere og lagde sig dasende ved siden af os og solbadede. Ganske stille.
Byen her er en rastafari Bob Marley by, hvor alle butikker og restauranter spiller reggae til en baggrund af peace, love & harmony plakater. Temperaturen indbyder ogsaa til at tage det helt laid back.
Den sidste dag i byen har vi brugt i regnskoven paa en saakaldt canopy tour. Det er en masse wires spaendt ud mellem traerne paa kryds og tvaers gennem skoven, som man saa haegter sig paa. Paa den maade koerer man mega svaevebane langt over jorden mellem traer og lianer i en luftfugtighed paa naer 100 %. En alternativ maade at opleve regnskoven paa og ikke lige helt sagen for en hoejdeskraek bangebuks som mig (Estrid), men Jens elskede det og hang baade med benene opad og hovedet ned og uden haender.

I morgen meget tidligt gaar turen nordpaa til Tortugero, hvor vi haaber at opleve en masse dyr. Vi skal baade hike og sejle paa kanaler. Vi lader hoere fra os, naar chancen byder sig.

Til far Niels kan tilfoejes at jeg (ja nu er det saa Jens der skriver) har vaeret ude og inspicere den hektar regnskov vi koebte sammen tilbage i 1986 og alt aander fred og idyl og er i skoenneste orden! Godt koeb vi gjorde der!

Vi hilser jer, vores trofaste laesere med et spansk hasta luego
Jens og Estrid

1 kommentar:

  1. Jeg indrømmer! Underkæben ramte skrivebordet med et brag, da jeg så den gamle Esser-dreng hænge højt over trætoppene i en wire!! Så har man set det med! Hvor er det godt at blive overrasket en gang imellem. Du er for SEEEEEJ!!!! :-) Ja, du er også sej Jens, men dig har der nu altid været lidt he-man over :-)
    Det er så skønt at høre om jeres oplevelser. Så skønt at jeg får anfald af galoppenrende misundelse.
    Pas nu godt på hinanden! Big time!
    Lovs, Sus.

    SvarSlet